Friday, September 11, 2009

Avondale Estates

Project: Avondale Estates new homeowner recently downsized and wanted a tranquil, simple space that had a sparkeling personality. The goal was to re-use existing casepieces and mix with new custom pieces of upholstery, window treatments and art.

Planning: We infused the space with simplicity and a graceful fun-loving atmosphere. Throughout we used a calming neutral from Sherwin Williams with an apple green in the Dining Room. We used a large repeat in subtle dove gray and ivory as a backdrop for the Breakfast Room Panels, an oversize drum shade in shell white and nickel over a dark black table. The details in the Dining Room are centered around a Venetian Glass Bowl hand picked in Venice. We used a plate rack with Ironstone like pieces as an accent.


  1. Dear author,

    Your article is good, i like this.
    Please visit also to our website

    Thanks for your information and best regards
    Ali Java

  2. Thanks for your information.
    May be an additional experience for me...

    Please visit also to our website